Velkommen til

DANSKE HUNDEEJERES LANDSFORENING

Alle lykkelige hundeejere husker spændingen og forventningen op til den lille nye hvalp, kom hjem til jeres hus den første gang!


Hos Cotonshoppen.dk har vi samlet alt til hunde og hvalpe ét sted, for at gøre det hele lettere for jer.


Hvorvidt du er 'normal' hundeejer, opdrætter, udstiller, eller førstegangskøber gør heller ikke spor - vi har alt, hvad du har brug for!


<-------  Tryk Her


Du kan trygt handle hundeudstyr hos Cotonshoppen.dk Du kan betale med de fleste betalingskort, hvilket foregår over sikker forbindelse direkte til NETS.


Vi sender alle ordrer med GLS som forsikrede pakker. Vi tilbyder levering både til postbutikker, arbejdspladser eller helt hjem til din hoveddør, hvis du ønsker det.


Hos Cotonshoppen.dk er vi stolte af, at være præsenteret på anmeldersiden Trustpilot.dk, hvor vi har ligget absolut i top lige siden vi startede vores forretning.


Hos Cotonshoppen.dk har vi Danmarks største udvalg af kvalitetstilbehør til hunde, uanset race, størrelser og alder.Hos Cotonshoppen.dk ønsker vi kun at handle med kvalitetsprodukter.


Vi er løbende i dialog med både producenter og leverandører for at sikre dig den rigtige kvalitet til den rigtige pris uden du behøver at gå på kompromis.

                                                 Rejse med Kæledyr

                                                 

Her er et link til en grafik Stenaline har lavet om at rejse med kæledyr, der er både gode råd og ideer til hvordan man gør rejsen mest behageligt for sit kæledyr + fakta og regler mm.                                   

                                                         

                                                          <----Tryk Her


                                        Ekskluderede medlemmer


Hvad vil det sige at en person / opdrætter er "udelukket" fra foreningen og hvilken betydning har det for dig som hvalpekøber?

Hvis en person er udelukket af DHL, er personen afskåret fra at stambogsregistrere hvalpe i foreningen.

Det har desværre den betydning at nogle hvalpekøbere bliver slemt skuffet, når de har fået købt hvalp hos en udelukket person, og indsender stamtavlen til DHL for at få den konverteret til en DHL stamtavle fordi de, "troede" at man kunne overføre den, det kan man ikke.

Du kan ikke bruge en hund med en stamtavle fra et ekskluderet medlem til avl i DHL. Dog skal det lige siges at såfremt stamtavlen er udstedt af DHL før personen blev udelukket, anerkendes den selvfølgelig på lige fod med alle andre DHL stamtavler.

Hvis du vil være sikker på at kunne opnå avlskåring med din hund i DHL kan du ringe/maile til foreningen og spørge om, præcis den person er udelukket fra DHL, inden du begiver dig ud i et køb af hund/hvalp.