DANSKE HUNDEEJERES LANDSFORENING

Oplysninger til medlemmer.

Rejse med Kæledyr

Her er et link til en grafik Stenaline har lavet om at rejse med kæledyr, der er både gode råd og ideer til hvordan man gør rejsen mest behageligt for sit kæledyr + fakta og regler mm.

<----Tryk Her

 

Ekskluderede medlemmer

 

Hvad vil det sige at en person / opdrætter er "udelukket" fra foreningen og hvilken betydning har det for dig som hvalpekøber?

Hvis en person er udelukket af DHL, er personen afskåret fra at stambogsregistrere hvalpe i foreningen.

Det har desværre den betydning at nogle hvalpekøbere bliver slemt skuffet, når de har fået købt hvalp hos en udelukket person, og indsender stamtavlen til DHL for at få den konverteret til en DHL stamtavle fordi de, "troede" at man kunne overføre den, det kan man ikke.

Du kan ikke bruge en hund med en stamtavle fra et ekskluderet medlem til avl i DHL. Dog skal det lige siges at såfremt stamtavlen er udstedt af DHL før personen blev udelukket, anerkendes den selvfølgelig på lige fod med alle andre DHL stamtavler.

Hvis du vil være sikker på at kunne opnå avlskåring med din hund i DHL kan du ringe/maile til foreningen og spørge om, præcis den person er udelukket fra DHL, inden du begiver dig ud i et køb af hund/hvalp.